Skip to content

Werken bij Aanzien

Bij Aanzien werken mensen die staan voor samenwerking, verbondenheid, cliëntgerichtheid en het vergroten van de zelfredzaamheid van de cliënt. De medewerkers delen de ambitie om zich te blijven ontwikkelen en steeds beter te presteren. Alle medewerkers zijn professioneel gekwalificeerd en samen zorgen we voor een veilig onderdak voor onze cliënten en bieden wij kwalitatief goede zorg.

Regelmatig zijn wij op zoek naar betrouwbare, enthousiaste en ondernemende medewerkers. Ben je op zoek naar een baan en heb je interesse in onze zorginstelling? Kijk dan bij de openstaande vacatures of stuur een open sollicitatie naar secretariaat@aanzien.com.

Onderzoek naar duurzame inzetbaarheid

In het kader van kwaliteit en ontwikkeling heeft Aanzien in samenwerking met de Europees Sociaal Fonds (ESF) een onderzoek laten verrichten naar de duurzame inzetbaarheid van de medewerkers. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met afdeling P&O. 

Stageplaatsen

Een stageplaats bij Aanzien is een uitdaging. Gezien de doelgroep is het belangrijk dat je sterk in je schoenen staat en initiatief kunt tonen. Ben je op zoek naar een stageplaats en heb je interesse in één van onze zorglocaties?

Stuur dan een open sollicitatie naar secretariaat@aanzien.com. Onze voorkeur gaat uit naar MBO4 stagiaires vanaf het tweede jaar en/of van het derde of vierde jaar HBO. 

Openstaande vacatures